Een recente profielfoto van Theo Mommers

Op zoek naar een slimme burn out behandeling of begeleiding in Den Bosch?

Als de vermoeidheid toeslaat, dan voel je je letterlijk uitgeput. Je bent moe, maar je kan niet goed slapen. Dan is er sprake van burn out. Burn out is een containerbegrip, maar het beste te omschrijven als er sprake is van uitputting van lichaam en brein, als de prestaties minder worden (en dus competenties) en als de afstand naar andere mensen (en dus naar jezelf) te groot is geworden. Het is een langzaam proces, wat zich maanden of zelfs jaren al aan het afspelen is. Het individu heeft moeite zich aan te passen aan de omgevingen waarin iemand functioneert. Dat kan altijd beter, het is een vaardigheid die aan te leren is.

Burnout is geen medische aandoening, de lichamelijke en psychische klachten zijn het gevolg. Om een burnout in de kern aan te pakken, is professionele burn out begeleiding of burn out behandeling nodig. Door een onafhankelijke coach, die alles weet van ongezonde spanningen en burnout. Je kan het absoluut niet zelf, immers dan was dit allemaal niet ontstaat. Een slimme burn out behandeling vind je bij Stretch, een trainingsburo gespecialiseerd in burn out begeleiding. Stretch heeft een vestiging in Den Bosch, lekker dicht in de buurt. Kijk verder op de site naar het exacte adres.

Er zijn talloze experts die vertellen dat ze je kunnen helpen bij burnout. Maar een slimme burnout behandeling in Den Bosch focust zich op het veranderingsproces wat iemand moet doorlopen. 1 bepaalde therapie of methodiek is niet de oplossing. Immers anders was elke burnout begeleiding succesvol. Helaas is het herstel bij 1 op de 4 burnouts onvoldoende, dat betekent dat er geen standaard burnout behandeling of burnout begeleiding bestaat.

Het is een zoektocht naar wat het beste bij iemand past en daar is externe hulp bij nodig. Welkom bij Stretch, the human battery company!

THE HUMAN BATTERY COMPANY

Tribes, FlightForum 840, 5657 DV Eindhoven
T:  +31-40-3031900
T:  +31-6-39832644
E:  theo@thbc.nl
kvk:  56481071
btw:  NL141588147B02
IBAN:  NL11INGB0007206728
Onze algemene voorwaarden zijn op verzoek beschikbaar.