WANNEER WIL JIJ WEER TOPFIT 100% AAN HET WERK ZIJN?

Een slimme burnout behandeling of begeleiding in Den Bosch?

Als de vermoeidheid toeslaat, dan voel je je letterlijk uitgeput. Je bent moe, maar je kan niet goed slapen. Dan is er sprake van burnout. Burnout is een containerbegrip, maar het beste te omschrijven als er sprake is van uitputting van lichaam en brein, als de prestaties minder worden (en dus competenties) en als de afstand naar andere mensen (en dus naar jezelf) te groot is geworden. Het is een langzaam proces, wat zich maanden of zelfs jaren al aan het afspelen is. Je hebt moeite je aan te passen aan de omgevingen. Dat kan altijd beter, het is een vaardigheid.

Burnout is geen medische aandoening, de lichamelijke en psychische klachten kunnen het gevolg zijn. Om een burnout in de kern aan te pakken, is professionele burnout begeleiding of burnout behandeling nodig. Door een onafhankelijke coach, die alles weet van ongezonde spanningen en burnout. Je kan het absoluut niet zelf, immers dan was dit allemaal niet ontstaat. Een slimme burnout behandeling vind je bij The Human Battery Company, een trainingsburo gespecialiseerd in burnout begeleiding. Wij hebben een vestiging in Den Bosch, lekker dicht in de buurt.

Er zijn talloze experts die vertellen dat ze je kunnen helpen bij burnout. Maar een slimme burnout behandeling in Den Bosch focust zich op het veranderingsproces wat iemand moet doorlopen. Een bepaalde therapie is niet de oplossing. 1 op de 4 herstelt onvoldoende, er bestaat dus geen standaardmedicijn. Het is een zoektocht naar wat het beste bij iemand past en daar is externe hulp bij nodig. Welkom bij The Human Battery Company!

Lees meer

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

WAT WIL JIJ?

1op1 HERSTELTRAINING

Vooraf geven wij een prognose wanneer je weer topfit 100% aan het werk kunt zijn. Je staat er niet meer alleen voor. Onze hersteltraining op maat is er vanaf € 1.500,- ex BTW.

Meer info

SLIMME WERKGEVERS

Slimme werkgevers vergoeden de kosten voor herstelprogramma's bij burnout. Het rendement is namelijk ongekend hoog, de band met werknemers wordt sterker, het imago krijgt 'n boost.

Meer info

BEDRIJFSARTSEN VERWIJZEN DOOR

Als de werkdruk toeneemt, hoe herken je de signalen van ongezonde stress? Hoe meet je wat je hebt en wat kun je er vervolgens aan doen? Een 1op1 training is er vanaf € 500,- ex BTW.

Meer info

Opdrachtgevers zijn o.a.: