WANNEER WIL JIJ WEER TOPFIT 100% AAN HET WERK ZIJN?

Zoek je een effectieve burnout behandeling of begeleiding en woon je in Eindhoven?

Zit je niet goed in je vel, heb je diverse lichamelijke klachten, maar weet de dokter niet wat de oorzaak van die klachten is? Heeft bloedonderzoek niets opgeleverd? Vaak is er dan sprake van chronische stress of misschien zelfs burn out. Wist je dat 95% van alle chronische aandoeningen wordt veroorzaakt door chronische stress? Een arts helpt je met het behandelen van de lichamelijke klachten, maar niet bij stress of burnout behandeling. Daar is speciale expertise voor nodig. De beste burnout behandeling in Eindhoven krijg je bij een burnout hersteltrainer of coach.

Bij burnout of werkstress is het belangrijk om op zoek te gaan naar iemand, die gespecialiseerd is in het overwinnen of voorkomen van burnout. Burnout begeleiding in Eindhoven vind je bij The Human Battery Company, een trainingsbureau gespecialiseerd in burnout begeleiding. The Human Battery Company werkt vanuit diverse vestigingen van Tribes in Nederland, met de hoofdvestiging in Eindhoven, FlightForum 840. Als je liever hebt dat de burnout behandeling bij je thuis plaatsvindt, dan kan dat. De begeleiding vindt dan plaats lekker bij je thuis. Dat maakt de dienstverlening van The Human Battery Company uniek.

Hoe ziet er zo’n behandeling of begeleiding bij burnout eigenlijk uit? The Human Battery Company werkt aan de hand van een 4 stappen model. Omdat elke burnout uniek is, kan er op voorhand niet gezegd worden welke interventies nodig zijn voor de optimale begeleiding of behandeling. Maar het unieke van The Human Battery Company in Eindhoven is dat zij alle interventies bij burnout behandeling of begeleiding onder 1 dak hebben gebracht. Dat betekent dat er precies gedaan wordt, wat nodig is. Dat is anders dan de meeste aanbieders van burnout behandeling of begeleiding. Die richten zich vaak op slechts 1 therapie.

Lees meer

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

WAT WIL JIJ?

VOOR PROFESSIONALS EN LEIDINGGEVENDEN

Onze 1-op-1 hersteltraining bestaat uit 5 stappen en meerdere sessies van max. een dagdeel, gemiddeld 1 sessie per week. Deze training is er vanaf € 1.500,- ex BTW.

Meer info

WAAROM WERKGEVERS INVESTEREN

Als iemand uitvalt met burnoutklachten, dan investeert een slimme werkgever in een herstelprogramma. Het rendement is hoog, het imago krijgt een boost.

Meer info

WAAROM BEDRIJFSARTSEN DOORVERWIJZEN

Zo snel mogelijk terug op de werkplek, ook dat is het doel bij iemand met overspannings- of burnoutklachten. Zonder de juiste interventies is werkhervatting geen duurzame zaak.

Meer info

Opdrachtgevers zijn o.a.: