Eenvoudig, snel en effectief: THBC.nl heeft de beste burnout behandeling in Tilburg

1 op de 7 werknemers valt uit met burnout klachten. Ook in Tilburg. Er is veel vraag naar een goede burnout behandeling. In Tilburg heb je de keuze uit verschillende aanbieders. Maar als je gaat zoeken op internet, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende soorten behandelingen, wat past er eigenlijk bij jouw burnout? De beste burnout behandeling in Tilburg vind je bij The Human Battery Company, omdat dit bureau een eigenzinnige en bewezen aanpak heeft. Al meer dan 1.000 mensen gingen jou voor, dat geeft vertrouwen.

Hoe ziet er de burnout begeleiding van The Human Battery Company dan uit? Het begint met een intakegesprek waarin een test wordt gedaan. Gewoon om vast te stellen waar iemand precies staat. Op basis van het gesprek wordt een plan gemaakt voor de burnout begeleiding. Dat kan in Tilburg, maar dat kan ook thuis. Optimale burnout begeleiding vindt plaats op een locatie waar jij je het prettigst voelt. Wil je dus liever de burnout behandeling thuis ontvangen, dan regelen we dat. Iets wat niet veel aanbieders doen.

Als vervolgens alle oorzaken zowel op het werk als in de prive-situatie, familie of leefstijl geïnventariseerd zijn, dan kan er een plan van aanpak worden opgesteld. Met daarin een opsomming van de interventies die hierbij passen. Dat noemen we een eenvoudige, snelle en effectieve burnout behandeling. Pas als het resultaat is bereikt, stoppen we. Dus bij 100% weer aan het werk. Dat kan binnen 6 tot 8 weken gerealiseerd zijn, soms duurt het iets langer. Het gemiddelde verzuim bij burn out is 6 maanden volgens TNO, dat kan zeker sneller. Natuurlijk ben je wel zelf eindverantwoordelijk voor het resultaat.

THE HUMAN BATTERY COMPANY

Tribes, FlightForum 840, 5657 DV Eindhoven
T:  +31-40-3031900
T:  +31-6-39832644
E:  theo@thbc.nl
kvk:  56481071
btw:  NL141588147B02
IBAN:  NL11INGB0007206728
Onze algemene voorwaarden zijn op verzoek beschikbaar.