BURNOUT OF OVERSPANNEN - WANNEER WIL JIJ TOPFIT AAN 'T WERK ZIJN?

Burnout coach Eindhoven

Diagnose burnout en woon je in Eindhoven e.o? Dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niet te werken. De praktijk leert dat veel mensen dan juist moeite hebben om die rust te vinden, want je piekert je suf, komt dit nog wel goed?

Goed uitrusten, stoppen met piekeren en beter ontspannen zijn onderwerpen waar je niet dagelijks bij stil staat. Je doet het op de automatische piloot of je doet het niet. Je denkt dat je er weinig aan kan doen. Toch is het een vaardigheid die je kunt leren.

Zoek je een burnout coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, dan vind je bij The Human Battery Company ervaringsdeskundige coaches, die zelf burnout hebben overwonnen. Dat schept meteen een band, want de coach weet precies wat jij doormaakt. Het hoofdkantoor van The Human Battery Company bevindt zich in Eindhoven.

Elke burnout is uniek, het herstel daarom altijd maatwerk. Er bestaat niet 1 bepaalde therapie die bij iedereen zal werken. Als je precies weet waar het wringt tussen jou en je omgevingen, dan kun je pas doen wat daarbij past. Wij hebben alles wat je kunt doen onder 1 dak verzameld. Dat scheelt tijd en geld.

Lees meer

ONZE DOELGROEPEN

DIAGNOSE BURNOUT OF OVERSPANNING

Onze één-op-één hersteltraining bestaat uit 5 stappen, sessies van max. een dagdeel (1x per week) en 24/7 ondersteuning. Een hersteltraining is er vanaf € 1.500,- ex BTW.

Meer info

WERKGEVERS EN BURNOUT: VOORKOMEN IS BETER

De kosten en risico’s van verzuim bij burnout zijn aanzienlijk lager door de investering in een hersteltraining van The Human Battery Company. Het voorkomen van burnout is altijd beter.

Meer info

DE BEDRIJFSARTS VERWIJST NAAR ONS DOOR

96% van onze cliënten is weer 100% topfit aan het werk en het herstel is sneller dan het landelijk gemiddelde: 98% is tevreden en beveelt ons bij anderen aan.

Meer info

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: