WANNEER WIL JIJ WEER TOPFIT 100% AAN HET WERK ZIJN?

Heb je een burnout, woon je in Eindhoven e.o. en wil je er snel vanaf?

Als de huisarts in Eindhoven heeft gezegd dat je last hebt van burnout klachten, dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niets te doen. Je meldt je ziek. De praktijk leert dat vele mensen dan moeite hebben om de rust te vinden, om goed te ontspannen, want je gaat piekeren, je gaat denken komt dit nog goed en wat kun je eraan gaan doen? En dat is precies de reden dat je meteen een burnout coach nodig hebt, het liefst in Eindhoven. Iemand die je meteen bij de hand neemt en intensief begeleidt op weg naar fit en energiek worden.

Zoek je een burnout coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, dan vind je bij The Human Battery Company ervaringsdeskundige coaches, professionals die zelf burnout hebben overwonnen. Dat geeft meteen een band, want een burnout coach weet precies wat je doormaakt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven bij Tribes op het Flight Forum 840, dichtbij het vliegveld. Het unieke van de burnout coach in Eindhoven is dat de burnout coach zelf jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt. Dat maakt een enorm verschil.

De oplossing is overigens niet uitsluitend uitrusten. Nee, dat is wel even een tijdje nodig, maar een snel en duurzaam herstel na burnout in Eindhoven is alleen mogelijk als je de bereidheid hebt om aan jezelf te gaan werken. Samen met je burnout coach ga je veranderingen doorvoeren bij jezelf of in je werk- of priveomgeving. Je leert specifieke vaardigheden, doorbreekt patronen, maakt eventueel nieuwe strategische keuzes. De burn out coach uit Eindhoven komt zelfs naar je toe, gewoon bij je thuis.

Lees meer

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

WAT WIL JIJ?

VOOR PROFESSIONALS EN LEIDINGGEVENDEN

Onze 1-op-1 hersteltraining bestaat uit 5 stappen en meerdere sessies van max. een dagdeel, gemiddeld 1 sessie per week. Deze training is er vanaf € 1.500,- ex BTW.

Meer info

WAAROM WERKGEVERS INVESTEREN

Als iemand uitvalt met burnoutklachten, dan investeert een slimme werkgever in een herstelprogramma. Het rendement is hoog, het imago krijgt een boost.

Meer info

WAAROM BEDRIJFSARTSEN DOORVERWIJZEN

Zo snel mogelijk terug op de werkplek, ook dat is het doel bij iemand met overspannings- of burnoutklachten. Zonder de juiste interventies is werkhervatting geen duurzame zaak.

Meer info

Opdrachtgevers zijn o.a.: